Zoddeland 20

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
110 m2

Slaapkamers
4


€ 485.000,- k.k.

Het betreft een hoekwoning met oprit en garage gelegen in de gewilde wijk “De Blijk”.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk De Blijk met het centrum van Nederhorst den Berg op loopafstand, waar verschillende winkels zijn voor de dagelijkse levensbehoeften, maar er zijn ook meerdere basisscholen, kinderopvang en een bibliotheek.
In de nabije omgeving zijn de voetbalvelden, het tenniscomplex (binnen- en buitenbanen) en een manege.
Op loopafstand gelegen van de Spiegel- en Blijkpolderplas, uitermate geschikt voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden; rond de plas zijn fiets-, wandelpaden en een ruiterpad. De Spiegel- en Blijkpolderplas staat ook bekend om het heldere water en de schone strandjes. De strandjes zijn een uitermate lekkere plek om verkoeling te zoeken tijdens warme dagen en in het heldere diepe water kan het hele jaar door gedoken worden.

Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, cultuur, recreatie en natuur.
Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp zijn erg goed bereikbaar en binnen 15 minuten met de auto te bereiken. 

Indeling:
De woning beschikt onder meer over een half open keuken aan de voorzijde. De keuken heeft een gaskookplaat, oven en een koelkast.
Aangename en lichte woonkamer met bergkast onder de trap.
Toegang naar de achtertuin met heerlijk terras en zonnescherm, achterom en de garage. De achtertuin is gelegen op het zuiden.

Een stuk tuin achter de schutting is geen eigendom maar wordt thans gebruikt als een zogenaamd "Appelboomproject" van de Gemeente Wijdemeren.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een keurige badkamer met wastafel, douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping met ruime voorzolder, vierde slaapkamer en opstelling c.v.-installatie.

Bijzonderheden:
- Het betreft een fijne familiewoning;
- De woonoppervlakte bedraagt circa 105 m2;
- Ruime en lichte woonkamer met bergkast;
- Half open keuken voorzien van apparatuur;
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
- Badkamer met wastafel, douche, toilet en aansluiting wasmachine;
- Vierde slaapkamer op de tweede verdieping;
- Opstelling c.v.-installatie en mechanische ventilatie eveneens op de tweede verdieping;
- Enorm veel bergruimte op de tweede verdieping;
- Aangename achtertuin op het zuiden met achterom en een garage;
- Parkeren op eigen terrein;
- Op loopafstand van winkels, scholen, kinderopvang, de Spiegelplas en sportvoorzieningen.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: hoekwoning

Bouwjaar: 1981

Liggingen: aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzichtRuimten


Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 4

Aantal verdiepingen: 3Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
110 m2

Perceel oppervlakte
209 m2

Oppervlakte
94 m2

Positie
zuid

Bezichtiging aanvragen