Uw droomhuis kopen

Na de inventarisatie van uw voorkeuren, maken we het zo comfortabel mogelijk voor u.  Bij aankoop van een huis vinden we het belangrijk dat wij als team samen met u een huis gaan bezichtigen.

Twee makelaars zien meer dan één is ons devies en daarop baseren we ons advies aan u. We adviseren over de plus- en minpunten van de woning. Wij zijn voor u én voor de verkopende partij het aanspreekpunt.

Geen vraag is ons te gek en we zullen u bij elke stap die genomen moet worden precies uitleggen wat we gaan doen. Een huis kopen moet leuk zijn en geen stress opleveren.

Neem contact op

Welke stappen doorlopen wij:

1. VOORBEREIDING

Allereerst maken wij graag tijd vrij om van u te vernemen waarom u op zoek bent naar een woning. Is dat bijvoorbeeld omdat u meer ruimte wenst in of om het huis, of omdat u juist op zoek bent naar een woning van een recent bouwjaar, of omdat u op zoek bent naar meer rust? En: op welke termijn zou u een nieuw huis willen betrekken? Wij brengen alles voor u in kaart en gaan aan de slag om voor u een geschikte woning te vinden.

Een extra dienst die wij bieden is dat wij goede contacten hebben met verschillende financiële adviseurs om met u eventueel een financieel plan op te stellen. Dit kan een voorsprong geven bij het bieden op een woning. Bij de uiteindelijke onderhandelingen zal u sterker staan.

Kortom: wij denken overal aan en hopen rust te creëren in een hectische periode.

2.  AAN DE SLAG!

Dan komt het moment dat er een prachtige woning in de verkoop is gekomen. Of zelfs een woning die nog niet officieel op de markt is, maar waarvan wij wel weten dat dit is wat u zoekt. Een woning die bij u past! U ziet uzelf er al wonen, wij ook, maar dan vanuit ons vakgebied. Samen lopen wij tijdens de bezichtiging door de woning. Wij kijken naar de indeling, of de waarde reëel is, hoe de bouwkundige staat, is we beoordelen de juridische aspecten enzovoorts!

Uiteindelijk bespreken we met u of dit echt de woning is waar u naar op zoek bent. Wij zullen onze eerlijke mening geven, ook wanneer we denken dat het niets voor u is. Want wij willen ook dat u gelukkig bent met het besluit.

3.  BIEDEN EN ONDERHANDELEN

We gaan ervoor! Bieden en onderhandelen; dat is waar wij goed in zijn.

Voor u zetten wij ons beste beentje voor. Niet alleen de prijs maar ook de overige voorwaarden en condities spelen daarin een rol.

4.  DE AANKOOP EN DE VERDERE AFWIKKELING

Er is overeenstemming!

Er zal een koopovereenkomst worden opgesteld waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd.

Na enig moment zal de overdracht plaatsvinden. Wij zullen bij de inspectie aanwezig zijn, noteren de meterstanden en eventuele bijzonderheden en begeleiden u bij de notaris voor de daadwerkelijke overdracht. Ook na de overdracht zullen we zeker contact met u houden. Misschien heeft u nog vragen? Hoe dan ook, we komen graag een keer bij u op de koffie om te zien hoe u uw eigen invulling heeft gegeven aan uw nieuwe woning.

Onze diensten:

Verkoop

Er komt veel kijken bij een verkoop. Daarom doorlopen wij persoonlijk alle stappen met u en houden wij het overzichtelijk. Na onze bezichtiging en vrijblijvende waardebepaling  van uw huis bepalen we de startprijs.

Lees verder

Aankoop

Na de inventarisatie van uw voorkeuren, maken we het zo comfortabel mogelijk voor u.
Bij aankoop van een huis vinden we het belangrijk dat wij als team samen met u een huis gaan bezichtigen.

Lees verder

Taxaties

Wij taxeren woonhuizen en bedrijfsmatig vastgoed. Onze taxatierapporten zijn altijd gedegen en stevig onderbouwd. Uiteraard worden ze door de marktpartijen erkend en voldoen ze aan de huidige richtlijnen.

Lees verder

Advies (MKB)

Als de markt verandert, verandert voor veel organisaties ook de behoefte aan huisvesting. Arens Makelaars kijkt met veel gevoel voor deze conjuncturen naar de specifieke behoeften van iedere organisatie op zich.

Lees verder