Arens Makelaars

Onze betrokkenheid

Als bewoners maar ook als makelaars vinden we het heel belangrijk om betrokken te zijn in de gemeente. We nemen graag deel aan lokale activiteiten, maar zien het ook als een plicht om sport-, cultuur- en andere initiatieven te steunen. Wij wonen en werken graag in Wijdemeren en dragen daarom de gemeente en zijn bewoners een warm hart toe.

 

Marco Arens

In 2000 ben ik door de Rechtbank in Amsterdam beëdigd als Makelaar-Taxateur en nog steeds ga ik elke dag met plezier aan de slag. Geen dag bij mij is namelijk hetzelfde. Het ene moment verkoop ik uw huis, het andere moment ben ik bezig met de aankoop of beheer van een bedrijfshal. Ik heb in al die jaren veel kennis opgedaan over de markt. Ondanks dat u tegenwoordig zelf al veel in kaart kan brengen, weet ik maar al te goed dat kopen of verkopen geen eenvoudige beslissing is. Het is mijn taak om rust en duidelijkheid voor u te creëren in een spannende en hectische periode. Ik moet ervoor zorgen dat het proces overzichtelijk en transparant voor u blijft. Korte communicatielijnen zijn daarbij naar mijn mening onontbeerlijk.  Ik vind het heel belangrijk dat u zich als klant prettig voelt bij uw aan- of verkooptraject en bij het behaalde resultaat. Tenslotte kunnen we elkaar zomaar weer tegenkomen in onze wijk!

“Dat u zich als klant prettig voelt bij uw aan- of verkooptraject vind ik heel belangrijk”

“Graag let ik op de kleine details die het verschil kunnen maken bij een aan- of verkoop”

Michelle Onel

Ik ben sinds 2001 werkzaam als makelaar en heb samen met Marco twee kinderen. Voor mij als makelaar is het noodzakelijk om me in te leven in de situatie van de klant. Ik ben me maar al te goed bewust van de emoties die bij de verkoop van een huis kunnen komen kijken. Een huis is niet alleen maar een dak boven je hoofd. Je hebt er lief en leed gedeeld, je kinderen zijn er opgegroeid en wellicht alweer vertrokken. Mensen willen soms niet verhuizen, maar moeten. Dan wil ik hen graag de zorg uit handen nemen door met ze mee te denken hoe we er het beste van kunnen maken. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat men zich in vertrouwde handen voelt. Ik let graag op de kleine details die het verschil kunnen maken bij een aan- of verkoop.