Advies (MKB)

Als de markt verandert, verandert voor veel organisaties ook de behoefte aan huisvesting. Maar ook interne ontwikkelingen kunnen vragen om een ander pand of gebouw. Zaken als een gewijzigde bedrijfsstrategie bijvoorbeeld, of een reorganisatie hebben vaak invloed op de behoefte aan huisvesting voor uw onderneming of die van uw huurders.

Arens Makelaars kijkt met veel gevoel voor deze conjuncturen naar de specifieke behoeften van iedere organisatie op zich. En past daar de strategie en benadering in alle opzichten nauwkeurig op aan. Hetzelfde geldt voor locatie-, haalbaarheids-, of portefeuilleanalyses. Ook hierbij is Arens Makelaars u professioneel en persoonlijk van dienst.

Onze diensten:

Verkoop

Er komt veel kijken bij een verkoop. Daarom doorlopen wij persoonlijk alle stappen met u en houden wij het overzichtelijk. Na onze bezichtiging en vrijblijvende waardebepaling  van uw huis bepalen we de startprijs.

Aankoop

Na de inventarisatie van uw voorkeuren, maken we het zo comfortabel mogelijk voor u.  Bij aankoop van een huis vinden we het belangrijk dat wij als team samen met u een huis gaan bezichtigen.

Taxaties

Wij taxeren woonhuizen en bedrijfsmatig vastgoed.Onze taxatierapporten zijn altijd gedegen en stevig onderbouwd. Uiteraard worden ze door de marktpartijen erkend en voldoen ze aan de huidige richtlijnen.

Advies (MKB)

Als de markt verandert, verandert voor veel organisaties ook de behoefte aan huisvesting. Arens Makelaars kijkt met veel gevoel voor deze conjuncturen naar de specifieke behoeften van iedere organisatie op zich.