Advies (MKB)

Als de markt verandert, verandert voor veel organisaties ook de behoefte aan huisvesting. Maar ook interne ontwikkelingen kunnen vragen om een ander pand of gebouw. Zaken als een gewijzigde bedrijfsstrategie bijvoorbeeld, of een reorganisatie hebben vaak invloed op de behoefte aan huisvesting voor uw onderneming of die van uw huurders.

Arens Makelaars kijkt met veel gevoel voor deze conjuncturen naar de specifieke behoeften van iedere organisatie op zich. En past daar de strategie en benadering in alle opzichten nauwkeurig op aan. Hetzelfde geldt voor locatie-, haalbaarheids-, portefeuilleanalyses en mediation op het gebied van vastgoed. Ook hierbij is Arens Makelaars u professioneel en persoonlijk van dienst.

Neem contact op

Onze diensten:

Verkoop

Er komt veel kijken bij een verkoop. Daarom doorlopen wij persoonlijk alle stappen met u en houden wij het overzichtelijk. Na onze bezichtiging en vrijblijvende waardebepaling  van uw huis bepalen we de startprijs.

Lees verder

Aankoop

Na de inventarisatie van uw voorkeuren, maken we het zo comfortabel mogelijk voor u.
Bij aankoop van een huis vinden we het belangrijk dat wij als team samen met u een huis gaan bezichtigen.

Lees verder

Taxaties

Wij taxeren woonhuizen en bedrijfsmatig vastgoed. Onze taxatierapporten zijn altijd gedegen en stevig onderbouwd. Uiteraard worden ze door de marktpartijen erkend en voldoen ze aan de huidige richtlijnen.

Lees verder

Advies (MKB)

Als de markt verandert, verandert voor veel organisaties ook de behoefte aan huisvesting. Arens Makelaars kijkt met veel gevoel voor deze conjuncturen naar de specifieke behoeften van iedere organisatie op zich.

Lees verder