Taxaties

Wij voeren iedere taxatie met de grootste zorg uit. Bij een taxatie spelen een aantal specifieke zaken een rol, zoals: de eigendomssituatie, bestemmings- en (her)gebruiksmogelijkheden, vergelijkbare transacties en aanbod, milieuaspecten en een goed onderbouwde raming van de lasten. Onze taxatierapporten zijn altijd gedegen en stevig onderbouwd. Uiteraard worden ze door alle officiële geldverstrekkers in Nederland geaccepteerd en voldoen ze aan de strenge richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Neem contact op

Arens Makelaars is aangesloten bij:

Onze diensten:

Verkoop

Er komt veel kijken bij een verkoop. Daarom doorlopen wij persoonlijk alle stappen met u en houden wij het overzichtelijk. Na onze bezichtiging en vrijblijvende waardebepaling  van uw huis bepalen we de startprijs.

Lees verder

Aankoop

Na de inventarisatie van uw voorkeuren, maken we het zo comfortabel mogelijk voor u.
Bij aankoop van een huis vinden we het belangrijk dat wij als team samen met u een huis gaan bezichtigen.

Lees verder

Taxaties

Wij taxeren woonhuizen en bedrijfsmatig vastgoed. Onze taxatierapporten zijn altijd gedegen en stevig onderbouwd. Uiteraard worden ze door de marktpartijen erkend en voldoen ze aan de huidige richtlijnen.

Lees verder

Advies (MKB)

Als de markt verandert, verandert voor veel organisaties ook de behoefte aan huisvesting. Arens Makelaars kijkt met veel gevoel voor deze conjuncturen naar de specifieke behoeften van iedere organisatie op zich.

Lees verder