Valckenhoeflaan 79

Santpoort-Noord

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
122 m2

Slaapkamers
4


€ 575.000,- k.k.

Het betreft een ruime drive-in-woning met vier slaapkamers, mooie keuken en keurige badkamer gelegen in een rustige en groene wijk met op loopafstand het NS-station, maar ook de dorpskern met vele winkels voor de dagelijkse levensbehoeften. Kort nabij zijn diverse scholen, een skatepark, speeltuin Santpoort en natuurlijk het uitgestrekte natuurgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland; een duinlandschap met bossen, duinmeren, duinen, het strand en de zee. Kortom een ideale woning!

Indeling:
De woning beschikt onder meer over een voortuin, entree, hal met meterkast, toegang naar de multifunctionele werk-/slaapkamer met wastafel, stookruimte/berging en de garage. De werk-/slaapkamer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kantoor/praktijk aan huis of als speelkamer voor de kinderen.
De auto kan makkelijk op de eigen oprit aan de achterzijde geparkeerd worden. Via de garagedeuren is eveneens toegang tot de woning door middel van de berging.
De zonnige tuin is gelegen op het westen. Hier kan genoten worden van de middag- en avondzon, een fijne plek om bijvoorbeeld te barbecuen met familie en/of vrienden.

Op de verdieping is de ruime woonkamer met open haard aan de voorzijde en mooi uitzicht over het park. Aan de achterzijde van de woning is de open keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en een 1½ spoelbak. Op deze verdieping is eveneens een toilet.

Op de tweede verdieping zijn drie, in grootte variërende slaapkamers en een keurige badkamer. De badkamer heeft een wastafel, ruime inloopdouche, toilet en een dakraam.

Er is een oprit voor een personenauto aan de achterzijde, de aangename tuin aan de voorzijde is gelegen op het westen.

BIjzonderheden:
- Het betreft een ruime drive-in-woning;
- Het woonoppervlak bedraagt circa 122 m²;
- Werk-/slaapkamer op de begane grond;
- Ruime berging en garage eveneens op de begane grond;
- Ruime woonkamer met royale open keuken op de eerste verdieping;
- De open keuken beschikt over een 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkasten en een 1½ spoelbak;
- Toilet op de eerste verdieping;
- Drie in grootte variërende slaapkamers op de tweede verdieping;
- Badkamer met wastafel, inloopdouche, toilet en dakraam;
- Aangename tuin aan de voorzijde gelegen op het westen;
- Garage met openslaande deuren op de begane grond;
- Parkeerplaats op eigen terrein;
- Projectnotaris: Hussain Van der Putt Notariaat te Haarlem.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: eindwoning

Bouwjaar: 1964

Liggingen: aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzichtRuimten


Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 4

Aantal verdiepingen: 3Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
122 m2

Gebruiksoppervlakte overige functies
13 m2

Perceel oppervlakte
144 m2

Oppervlakte
63 m2

Positie
zuidwest

Bezichtiging aanvragen