Stichts End 45

Ankeveen

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
164 m2

Slaapkamers
3


€ 535.000,- k.k.

Een waanzinnige woning met zeer veel mogelijkheden!

Karakteristieke twee-onder-één-kapwoning gelegen aan Stichts End 45 in Ankeveen. Dit woonhuis heeft de nodige aandacht nodig maar kan dan worden omgetoverd tot een schitterende woning!

Thans is de woning met de opstallen "verweven" met Stichts End 43 zie voor een juiste weergave de foto van de kadastrale kaart.

Ankeveen staat vooral bekend om het waterrijk gebied en met name het geliefde schaatsgebied in de ijsrijke winters. Maar ook om het actieve verenigingsleven; er is iedere zaterdag een markt op het plein, een jaarlijkse optocht tijdens carnaval en een jaarlijkse kermis. Verder is er sinds eind 2014 in de voormalige Nederlands Hervormde kerk een theater, Theater De Dillewijn, met een gevarieerd programma voor jong en oud.
Het dorp Ankeveen beschikt eveneens over een goede (kleinschalige) basisschool.
Op sportief gebied is Ankeveen goed vertegenwoordigd; zo is er een tennisvereniging en de Ankeveense Sportvereniging met de sporten als petanque, handbal en uiteraard voetbal.
Daarnaast is het eveneens op loopafstand gelegen van het restaurant 1244.

De Spiegel- en Blijkpolderplas is goed te bereiken; uitermate geschikt voor de vele watersporten en het staat ook bekend om het heldere water alsmede de vele strandjes.

Kortenhoef, Weesp, Bussum en Hilversum zijn nabij gelegen, maar ook Amsterdam is makkelijk te bereiken (circa 25 minuten), via de provinciale weg N236.

Indeling:
Begane grond
Entree, hal met toegang naar de woonkamer.
Deze voormalige woonkamer en-suite heeft tal van leuke verrassingen! Zo is er in de achterkamer een slimmer bergkast gecreëerd. Eenvoudige keuken met aangrenzend de badkamer. De badkamer heeft een toilet en een douche.

Eerste verdieping
Er zijn drie in grootte variërende slaapkamers en een ruime overloop.
Op overloop is de vlizotrap naar de bergvliering.

Deze verdieping kan worden geoptimaliseerd door een badkamer op deze verdieping te creëren in bijvoorbeeld in één van de twee slaapkamers aan de voorzijde.

Tuin:
Vanuit de achtertuin is de schuur te bereiken met aangrenzend een kantoor en een werkplaats met toegang tot de achtergelegen tuin.
Deze ruimte is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een woonkamer met eventueel een kamer, voor bijvoorbeeld een au pair of kantoor, op de verdieping.

Bijzonderheden:
- Het betreft een karakteristieke twee-onder-één-kapwoning;
- Het woonoppervlak bedraagt circa 164 m2. LET WEL! Dit metrage is inclusief de thans in het meetrapport aangegeven meters externe bergruimte (thans bestemming 'bedrijf'). Dit aangezien de gemeente schriftelijk heeft aangegeven, onder bepaalde voorwaarden, bereid te zijn mee te willen denken over het eventuele gebruik als 'Wonen' voor deze externe ruimte;
- De woning dient te worden gerenoveerd/gemoderniseerd;
- Voormalige woonkamer en-suite;
- Dichte keuken;
- Badkamer met toilet en douche;
- Op de eerste verdieping zijn drie in grootte variërende (slaap-)kamers;
- Vlizotrap op de overloop naar de bergzolder;
- Verrassende schuur/werkplaats met daarachter een geweldige achtertuin met veel privacy;
- Er zal een erfdienstbaarheid worden gevestigd ten behoeven de inrit (circa 22 m2) tussen Stichts End 43 en Stichts End 45;
- Zie toegevoegde tekening voor inspiratie en mogelijkheden!

Gecombineerde aankoop met Stichts End 43 behoort tot de mogelijkheden.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar: 1910

Liggingen: in centrum

Bijzonderheden: beschermd stads- of dorpsgezicht, kluswoningRuimten


Aantal kamers: 4

Aantal slaapkamers: 3

Aantal verdiepingen: 3Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
164 m2

Perceel oppervlakte
415 m2

Oppervlakte
156 m2

Positie
oost

Bezichtiging aanvragen