Stichts End 43

Ankeveen

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
88 m2

Slaapkamers
3


€ 585.000,- k.k.

LET OP: de woning heeft als bestemming “bedrijfswoning”. Informeer goed bij de financieel adviseur naar uw mogelijkheden. Voor meer informatie met betrekking tot de bestemming bekijk dan de website van Ruimtelijkeplannen.nl en/of de website van Gemeente Wijdemeren.nl (Team Beleid en ontwikkeling).

Prachtige mogelijkheid!

Het betreft een vrijstaande bedrijfswoning met een grote achtergelegen schuur/werkplaats op een centrale locatie in Ankeveen.
Thans is de woning met de opstallen "verweven" met Stichts End 45 zie voor een juiste weergave de foto van de kadastrale kaart.

Ankeveen staat vooral bekend om het waterrijk gebied en met name het geliefde schaatsgebied in de ijsrijke winters. Maar ook om het actieve verenigingsleven; er is iedere zaterdag een markt op het plein, een jaarlijkse optocht tijdens carnaval en een jaarlijkse kermis. Verder is er sinds eind 2014 in de voormalige Nederlands Hervormde kerk een theater, Theater De Dillewijn, met een gevarieerd programma voor jong en oud.
Het dorp Ankeveen beschikt eveneens over een goede (kleinschalige) basisschool.
Op sportief gebied is Ankeveen goed vertegenwoordigd; zo is er een tennisvereniging en de Ankeveense Sportvereniging met de sporten als petanque, handbal en uiteraard voetbal.
Daarnaast is het eveneens op loopafstand gelegen van het restaurant 1244.

De Spiegel- en Blijkpolderplas is goed te bereiken; uitermate geschikt voor de vele watersporten en het staat ook bekend om het heldere water alsmede de vele strandjes.

Kortenhoef, Weesp, Bussum en Hilversum zijn nabij gelegen, maar ook Amsterdam is makkelijk te bereiken (circa 25 minuten), via de provinciale weg N236.

Indeling:
Begane grond
Entree, hal met toilet, toegang naar de woonkamer en keuken alsmede trapopgang naar de eerste verdieping. De dichte keuken heeft een dubbele spoelbak en aansluiting voor een vrijstaand gasfornuis. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken alwaar opstelplaats wasmachine en droger, toegang naar de achtertuin en een deur naar de schuur. Ruime woonkamer met een houtkachel en een deur naar de tuin. Op de vloer ligt een prachtige eiken vloer in mozaiek motief.

Eerste verdieping
Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer. Verzorgde badkamer met wastafel en douche. Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer toegang heeft tot het balkon.

Achtertuin met veel privacy en toegang tot de grote schuur/werkplaats.
Vanuit de schuur is er toegang naar de daarachter gelegen achtertuin.

Bijzonderheden:
- Het betreft een vrijstaande woning;
- Het woonoppervlak bedraagt circa 88 m2;
- Ruime en lichte woonkamer;
- Dichte keuken;
- Op de eerste verdieping zijn drie in grootte variërende (slaap-)kamers;
- Badkamer met wastafel en douche;
- Vlizotrap op de overloop naar de bergzolder;
- Verrassende schuur/werkplaats met daarachter een geweldige achtertuin met veel privacy;
- Er zal een erfdienstbaarheid worden gevestigd ten behoeven de inrit (circa 22 m2) tussen Stichts End 43 en Stichts End 45.

Gecombineerde aankoop met Stichts End 45 behoort tot de mogelijkheden.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 1954

Liggingen: in centrum

Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 1 m2

Bijzonderheden: beschermd stads- of dorpsgezichtRuimten


Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 3

Aantal verdiepingen: 3Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
88 m2

Gebruiksoppervlakte overige functies
7 m2

Perceel oppervlakte
340 m2

Bezichtiging aanvragen