Sloterkade 161P

Amsterdam

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
100 m2

Slaapkamers
1


€ 855.000,- k.k.

Het betreft een heel fijn en comfortabel appartement gelegen op de vijfde en zesde verdieping van circa 100 m2 in wooncomplex de Lightfactory. Het appartement is verdeeld over 1,5 woonlaag en heeft een schitterend uitzicht over de Schinkel. Tevens beschikt het appartement over een eigen berging in de onderbouw en optioneel een eigen parkeerplaats (vraagprijs € 65.000,- kosten koper) op afgesloten terrein.

De Sloterkade ligt aan het water de Schinkel en ligt in de Hoofddorpleinbuurt. Een levendige buurt met tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen, goede restaurants en gezellige cafés. Het Vondelpark, diverse musea liggen op korte fietsminuten.

Ook het openbaar vervoer is om de hoek gelegen, diverse tramlijnen en buslijnen om de hoek gelegen en metro en treinstation op korte afstand gelegen. Ook met de auto zijn de uitvalswegen goed en is men binnen 3 minuten op de Ring A10.

INDELING:
Gemeenschappelijke ruime entree op de begane grond vanaf waar het appartement middels lift en trap te bereiken is. Het appartement heeft de voordeur op de zesde verdieping en bestaat uit anderhalve woonlaag. Bij binnenkomst is de hal met garderoberuimte met aangrenzend een royale moderne woonkeuken en waanzinnig uitzicht op het water (Schinkel). Door de vide en de enorme indrukwekkende raampartijen aan de voorzijde is de gehele woning licht en wordt het zicht op het water behouden. De vierde verdieping heeft aan de voorzijde de woonkamer met vide en vormt zo een verbinding met de open keuken. Grenzend aan de woonkamer is een bergkast met aansluitingen wasmachine/droger en opstelling c.v.-installatie. In het midden van het geheel liggen een ruime badkamer, met ligbad en wastafel, en een afzonderlijk toilet.

Eén grote slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten wand. Indien gewenst kan er eenvoudig een tweede slaapkamer gecreëerd worden. Vanuit deze slaapkamer is eveneens de bergkast te bereiken. Aan de achterzijde ligt een zonnig balkon op het westen.

Op de begane grond, aan de achterzijde, ligt op het afgesloten terrein van de VVE een eigen half overdekte parkeerplaats, welke afzonderlijk wordt aangeboden.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De vereniging van eigenaren bestaat uit 69 leden, servicekosten bedragen € 265,39 per maand. De VVE wordt professioneel beheerd en er is een MJOP. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is voldoende reserve voor onderhoud aanwezig.

Bijzonderheden:
- Het betreft een fijn en comfortabel appartement;
- Het woonoppervlakte bedraagt circa 99 m2;
- Verdeeld over 1,5 woonlaag;
- Luxe open keuken op de zesde verdieping met kookplaat, vaatwasser, oven en stoomoven;
- Ruime en lichte woonkamer met vide op de vijfde verdieping;
- Eén slaapkamer op de vijfde verdieping;
- Badkamer met ligbad en wastafel;
- Afzonderlijk toilet;
- Berging van twee kanten toegankelijk met aansluitingen wasmachine/droger en opstelling c.v.-installatie;
- Balkon aan de achterzijde, grenzend aan de slaapkamer;
- Energielabel B;
- Erfpacht: overstap gemaakt naar eeuwigdurende erfpacht vanaf 31-08-2047 voltooid. Canon huidige tijdvak (tot en met 31-08-2047) afgekocht. Aansluitend geldt een jaarcanon van € 2.374,15 (prijspeil 2024), jaarlijks geïndexeerd;
- Op loopafstand van diverse winkels, uitgaansgelegenheden en sportvoorzieningen;
- Optioneel een eigen parkeerplaats te koop € 65.000,-- kosten koper (geen parkeervergunning op straat mogelijk).

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Bouwjaar: 1999

Liggingen: aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater

Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 7 m2Ruimten


Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 1

Aantal verdiepingen: 2Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
100 m2

Bezichtiging aanvragen