Noordereinde 233b

's-Graveland

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
103 m2

Slaapkamers
3


€ 350.000,- k.k.

LET OP: HET BETREFT HIER EEN BIEDEN VANAF PRIJS.

Ben je op zoek naar een prachtige plek om je droomhuis te realiseren? Vrij uitzicht aan de voorzijde, achterzijde direct gelegen aan de 's-Gravelandsevaart, op korte afstand van de prachtige bossen van het Spanderswoud én kort nabij de winkels van Kortenhoef; dan wacht hier een woning vol potentie op jouw visie en stijl!

Als bij een Blank Canvas biedt deze gezinswoning biedt de unieke kans om geheel naar eigen smaak te moderniseren en in te richten.
Ruimtelijk Wonen: De begane grond verrast met een royale woonkamer, hoge plafonds en de potentie voor een droomkeuken of uitbouw.
Creatieve Vrijheid Boven: De eerste verdieping is een open speelveld voor jouw inrichtingsdromen, met ruimte voor royale slaapkamers en een luxe badkamer.
Landelijke Locatie: Gelegen aan de rand van het Spanderswoud volop natuurschoon en recreatiemogelijkheden.
Bereikbaarheid: Uitvalswegen en openbaar vervoer (bushalte voor de deur) binnen handbereik.

EEN HUIS DAT WACHT OP JOUW VERHAAL
Stap binnen in een wereld waar jouw creativiteit de hoofdrol speelt. De royale woonkamer met hoge plafonds bieden een zee van ruimte voor jouw woonideeën. Via de woonkamer kom je in de bijkeuken; altijd handig voor extra opslag, een tweede koelkast en/of de wasmachine.

Verder is er een heerlijke achtertuin (west) direct gelegen aan de 's-Gravelandsevaart. Hier kan je na een dag hard werken nog heerlijk genieten van de zon, terwijl je de barbecue aansteekt, uitkijkt over de vaart en proost op het goede leven.

De eerste verdieping is eveneens naar eigen wens in te delen en naar eigen smaak te moderniseren. Maak je aan zowel de voor- als achterzijde een ruime slaapkamer over de volle breedte? En jouw droom badkamer in het midden?

Bijzonderheden:
- Het woonhuis bevindt zich in casco staat;
- Het woonoppervlak bedraagt circa 103 m2 (exclusief kelder);
- Prachtige ligging aan het Noordereinde;
- Achtertuin grenzend aan de vaart;
- Uitbreidingsmogelijkheid aan de achterzijde;
- Door de casco staat is de woning naar eigen wens in te delen;
- Het betreft een beschermd dorpsgezicht.

Wil je deze woning zelf ervaren, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: tussenwoning

Bouwjaar: 1940

Liggingen: aan water, aan drukke weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 9 m2Ruimten


Aantal kamers: 4

Aantal slaapkamers: 3

Aantal verdiepingen: 4Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
103 m2

Perceel oppervlakte
98 m2

Oppervlakte
28 m2

Positie
west

Bezichtiging aanvragen