Lage Klompweg 873s

Weesp

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
94 m2

Slaapkamers
2


€ 795.000,- k.k.

Volop vrijheid aan de Vecht.

Ziet u zichzelf hier ook al zitten op een herfstachtige dag aan de eettafel, wegdromend bij een knisperend haardvuur, vrij uitkijkend over de rivier? Deze woonark is absoluut een bezichtiging waard.

De in 2011 gebouwde woonark is in basis hoogwaardig en kan geheel naar eigen smaak en inzicht worden afgebouwd. Voorzieningen voor badkamer zijn getroffen. De foto's spreken voor zich maar wanneer u het buitenleven echt wil ervaren maken wij graag een bezichtiging ter plaatse om u alle mogelijkheden te tonen.

De woonark is gelegen in een fraai gedeelte van rivier de Vecht, tussen Weesp en Nigtevecht.
Weesp is een pittoresk vestingstadje met een prachtig oud centrum en maakt sinds kort onderdeel uit van gemeente Amsterdam. Er is een verscheidenheid aan speciaalzaken zoals bakkers, een groentespecialist, een slager en een goede ijssalon, maar ook verschillende restaurants en cafés, sportfaciliteiten een theater en er is zelfs een bierbrouwerij (gevestigd in de voormalige Laurentiuskerk) zijn hier allemaal te vinden.

Ook het NS-station van Weesp is dichtbij, vanaf hier zijn er goede en frequente verbindingen naar onder andere Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Indeling:
De woon-/eetkamer beschikt over een mooie houten vloer en openslaande deuren aan weerszijden. Voorbereiding is getroffen voor een houtkachel/open haard. Vide met toegang naar het heerlijke terras.
Het uitzicht is fantastisch, niet met woorden te beschrijven.

De benedenverdieping is eveneens verder in te richten naar eigen inzicht.
De voorzieningen zijn getroffen voor een badkamer met wastafel, douche, toilet en een slaapkamer. Maar er zouden ook nog meer (slaap)kamers gecreëerd kunnen worden.

Dit deel van de woonark is voorzien van een prachtige natuurstenen vloer.

Enorme bergruimte onder de trap.

De woonark is gelegen aan de Lage Klompweg met op de dijk een fraai aangelegde tuin.

Uw interesse gewekt? Laat het ons weten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2011;
- Bouwer: De Blauwe Wimpel te Diemen;
- Rompmateriaal: Beton
- Afmeting: 10,25 x 6,25 meter;
- Liggeld € 1.400,- per jaar inclusief gebruik tuin;
- Geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 2011

Liggingen: aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, landelijk gelegen

Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 35 m2Ruimten


Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal verdiepingen: 2Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
94 m2

Gebruiksoppervlakte overige functies
11 m2

Perceel oppervlakte
1 m2

Bezichtiging aanvragen