Eksterlaan 4

Nederhorst den Berg

Onder bod

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
100 m2

Slaapkamers
4


€ 410.000,- k.k.

Het betreft een fraai gelegen tussenwoning, uitkijkend over het vernieuwde park met speeltuin.

Het centrum van Nederhorst den Berg ligt op loopafstand, waar verschillende winkels zijn voor de dagelijkse levensbehoeften, maar er zijn ook meerdere basisscholen, kinderopvang en een bibliotheek.
Nog dichterbij ligt de Spiegel- en Blijkpolderplas, uitermate geschikt voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden; rond de plas zijn fiets-, wandelpaden en een ruiterpad. De Spiegel- en Blijkpolderplas staat ook bekend om het heldere water en de schone strandjes. De strandjes zijn een lekkere plek voor verkoeling tijdens warme dagen en in het heldere, diepe water kan het hele jaar door gedoken worden, en dat allemaal op loopafstand!

Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, cultuur, recreatie en natuur.
Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp zijn erg goed bereikbaar en binnen 15 minuten met de auto te bereiken.

INDELING:
De woning beschikt onder meer over een voortuin, entree, hal met meterkast, woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte en de open keuken.
De woonkamer heeft aan de achterzijde sunscreens en een zonnescherm. Open keuken met kelderkast en toegang naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn drie, in grootte, variërende slaapkamers en een badkamer.
De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Vaste trap naar de tweede verdieping alwaar een vierde slaapkamer met dakraam. Opstelling c.v.-installatie. Eenvoudig te optimaliseren door plaatsen dakkapel.

Aangename achtertuin met achterom en toegang tot de ruime berging. Deze ruimte heeft opstelling voor de wasmachine, droger.

De twee aangeboden garages zijn gelegen en ontsloten via het pleintje direct achter de woning en bereikbaar vanuit de achtertuin via een toegangsdeur. Let wel: De genoemde vraagprijs van de woning is EXCLUSIEF deze twee garages. Prijs garages op aanvraag.

BIJZONDERHEDEN:
- Het betreft een fraai gelegen tussenwoning gelegen direct aan het vernieuwde park;
- Het woonoppervlak bedraagt circa 100 m2;
- Ruime woonkamer met open keuken;
- Drie in grootte variërende slaapkamers op de eerste verdieping;
- Badkamer met wastafel, douche en toilet;
- Vierde slaapkamer op de tweede verdieping;
- Voorzolder met opstelling c.v.-installatie;
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Voortuin én aangename achtertuin;
- Ruime berging met aansluiting wasmachine;
- Ruim voldoende parkeergelegenheid op het vernieuwde parkeerterrein;
- Twee afzonderlijke garages op het achtergelegen pleintje (OPTIONEEL).

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: tussenwoning

Bouwjaar: 1966

Liggingen: aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzichtRuimten


Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 4

Aantal verdiepingen: 3Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
100 m2

Perceel oppervlakte
161 m2

Oppervlakte
57 m2

Positie
zuidwest

Bezichtiging aanvragen