Eilandseweg 32C087

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling


€ 90.000,- k.k.

Creëer hier uw eigen paradijs.

Deze kavel biedt u de mogelijkheid uw eigen chalet van circa 35 m² te plaatsen, eentje die u dus helemaal naar eigen wens kan laten inrichten.
Ook bestaat nu de mogelijkheid om tegen een zeer scherpe prijs en op korte termijn een demo chalet (fabrikant XHC) te laten plaatsen. Een gloednieuw chalet van circa 35 m2 met twee slaapkamers, aangename woonkamer met open keuken (met apparatuur zoals een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een oven) en een prachtige badkamer. Zie hiervoor de toegevoegde foto's. Voor meer informatie hierover neem dan ook gerust contact met ons op.

Deze kavel van circa 190 m² is gelegen op Châletpark “De Vechtoever” in Nederhorst den Berg. Het betreft een zeer verzorgd recreatiepark met voorzieningen zoals parkbeheerder, restaurant, speeltuin, tennisbaan en kinderzwembad. Het park is uniek door de ligging aan waterpartijen en rivier de Vecht.

Het knusse centrum van Nederhorst den Berg ligt nabij, waar verschillende winkels zijn voor de dagelijkse levensbehoeften, maar er zijn ook meerdere basisscholen, een bibliotheek en diverse sportfaciliteiten.
De Spiegel- en Blijkpolderplas is op fietsafstand gelegen en uitermate geschikt voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden.

Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, recreatie en natuur.
Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp zijn erg goed bereikbaar en binnen 15 minuten met de auto te bereiken. 

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Er kan op de kavel een nieuw chalet worden geplaatst van circa 35 m² alsmede een berging van circa 6 m²;
- De parkkosten voor het jaar 2024 per chalet bedragen:
> servicekosten: € 2.423,05
> externe kosten (vuilafvoer etc.): € 357,78
> hond (optioneel): € 44,94
> ligplaats inclusief gemeentelijke heffing (optioneel): € 647,27 (tarief 2023)
- Het is mogelijk hier 365 dagen per jaar te recreëren ten behoeve van eigen gebruik, verhuur aan derden niet toegestaan;
- Voldoende parkeermogelijkheid op het park.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.