Eilandseweg 32C085

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
41 m2

Slaapkamers
2


€ 185.000,- k.k.

Het betreft een keurig chalet van circa 41 m2 gelegen op een rustige plek op Chaletpark "De Vechtoever".

Châletpark “De Vechtoever” is een zeer verzorgd recreatiepark met alle voorzieningen, uniek door de ligging aan waterpartijen en rivier de Vecht.

Het knusse centrum van Nederhorst den Berg ligt vlakbij en daar zijn verschillende winkels te vinden voor de dagelijkse levensbehoeften. Plus meerdere basisscholen, een bibliotheek en diverse sportfaciliteiten.
De Spiegel- en Blijkpolderplas bevinden zich op fietsafstand en zijn uitermate geschikt voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden.

De nabij gelegen dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland, met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, recreatie en natuur zijn ook zeer de moeite waard.
Amsterdam en Utrecht zijn prima te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp ben je met de auto in 15 minuten.

INDELING:
Het chalet beschikt over een entree met aan de rechterzijde de badkamer.
De badkamer heeft een wastafel, douche en een toilet. Ruime slaapkamer met vaste kastenwand, alsmede een tweede slaapkamer met onder andere een vaste kast en een bureau. Open keuken grenzend aan de woonkamer. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. In de keuken bevindt zich tevens de c.v.-installatie van het merk Intergas.
Sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar het terras.

Verzorgde tuin met aangenaam terras.

Vrijstaande schuur.

BIJZONDERHEDEN:
- Een keurig chalet;
- Gunstig gelegen op Chaletpark De Vechtoever en gunstig gelegen ten opzichte van de zon;
- Woonoppervlakte van circa 41 m2;
- Ruime woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur;
- Twee slaapkamers;
- Badkamer met wastafel, douche en toilet;
- Verzorgde tuin met terras en veel privacy;
- Chaletpark De Vechtoever, waar 365 dagen per jaar gerecreëerd mag worden, biedt onder andere voorzieningen als restaurant, tennisbaan en zwembadje;
- De parkkosten voor het jaar 2024 per chalet bedragen:
> servicekosten: € 2.423,05
> externe kosten (vuilafvoer etc.): € 357,78
> hond (optioneel): € 44,94
> ligplaats inclusief gemeentelijke heffing (optioneel): € 671,57
- Voldoende parkeermogelijkheid op het park;
- Het is mogelijk hier 365 dagen per jaar te recreëren ten behoeve van eigen gebruik, verhuur aan derden niet toegestaan.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 2018Ruimten


Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal verdiepingen: 1Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
41 m2

Perceel oppervlakte
187 m2

Bezichtiging aanvragen