Eilandseweg 32-150/151

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
34 m2

Slaapkamers
2


€ 285.000,- k.k.

Wat een prachtplek! Hier kan je zomers elke avond genieten van de ondergaande zon!

Het chalet is gelegen op één van de meest fantastische locaties van het park; nabij rivier de Vecht en met een prachtig uitzicht. Verder beschikt het chalet beschikt over een open keuken, openslaande deuren naar het aangrenzende terras en er is een royale tuin met een vrijstaande houten schuur.

Châletpark “De Vechtoever” is een zeer verzorgd recreatiepark met voorzieningen zoals parkbeheerder, restaurant, speeltuin, tennisbaan en kinderzwembad. Het park is uniek door de ligging aan waterpartijen en rivier de Vecht.

Het knusse centrum van Nederhorst den Berg ligt nabij, waar verschillende winkels zijn voor de dagelijkse levensbehoeften, maar er zijn ook meerdere basisscholen, een bibliotheek en diverse sportfaciliteiten.
De Spiegel- en Blijkpolderplas is op fietsafstand gelegen en uitermate geschikt voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden.

Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, recreatie en natuur.
Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp zijn erg goed bereikbaar en binnen 15 minuten met de auto te bereiken. 

Indeling:
Toegang tot het perceel. Wanneer je hier aankomt waan je je in een oase van rust; de kavel biedt veel privacy.
Entree van het chalet met ruime en lichte woonkamer en openslaande deuren naar het aangrenzende terras en open keuken. Open keuken voorzien van gaskookplaat en een koelkast. Het geheel wordt verwarmd door een charmante houtkachel, er zijn ook elektrische radiatoren. Vanaf de bank biedt het grote raam aan de kopse kant een heerlijk rustgevend uitzicht over het landschap met rivier de Vecht. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en een tweede slaapkamer met vier (!) slaapplaatsen. Badkamer (vernieuwd in 2021) met inloopdouche, wastafel, toilet en vloerverwarming.

Verhoogd L-vormig terras om het chalet met schitterend uitzicht over de Vecht.

Grote tuin met veel groen en privacy. Vrijstaande schuur van 10 m2.

Bijzonderheden:
- Een sfeervol chalet;
- Gelegen aan rivier de Vecht;
- Gunstig gelegen op Chaletpark De Vechtoever;
- Woonoppervlakte van circa 34 m2;
- Ruime woonkamer met open keuken;
- Geiser is in 2023 vernieuwd;
- Twee slaapkamers met in totaal 6 slaapplaatsen!;
- Badkamer met wastafel, inloopdouche, toilet en vloerverwarming;
- Ruime en groene tuin. Zonnig maar óók schaduwrijk;
- Schuur van 10 m2;
- Aangezien het een dubbele kavel betreft bestaat er hier de mogelijkheid een tweede schuur te plaatsen en zelfs ook een tweede chalet;
- Chaletpark De Vechtoever biedt onder andere voorzieningen als restaurant, tennisbaan en zwembadje;
- Het chalet wordt verkocht "as is - where is";
- De parkkosten voor het jaar 2024 per chalet bedragen:
> servicekosten: € 2.423,05
> externe kosten (vuilafvoer etc.): € 357,78
> hond (optioneel): € 44,94
> ligplaats inclusief gemeentelijke heffing (optioneel): € 647,27 (tarief 2023)
- Voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en op het park;
- Het is mogelijk hier 365 dagen per jaar te recreëren ten behoeve van eigen gebruik, verhuur aan derden niet toegestaan.

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 2004

Liggingen: aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom

Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 23 m2Ruimten


Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal verdiepingen: 1Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
34 m2

Perceel oppervlakte
399 m2

Bezichtiging aanvragen