Anthonie Fokkerstraat 76 Bussum

In een rustige en groene wijk is dit lichte 3-kamer appartement gelegen met twee balkons, berging in de onderbouw, vrij uitzicht op het gemeenschappelijke plantsoen en gelegen op slecht enkele passen van de Bussumse heide.

Het appartement is rustig doch centraal gelegen nabij supermarkten, basisscholen, speeltuinen, het gezellige paviljoen ‘Heidezicht’ en Goois Natuurreservaat de Bussumerheide voor urenlange wandel-/ of fietsroutes. NS-station Bussum Zuid alsmede het gezellige dorpscentrum van Bussum bevinden zich op fietsafstand, via de nabijgelegen A1 bereikt u het centrum van Amsterdam in ca. 30 autominuten en ook Utrecht is in ca. 30 autominuten bereikt.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. Binnenkomst in hal, met intercominstallatie, welke toegang biedt tot alle vertrekken. Separaat toilet.

De keuken is voorzien van diverse apparatuur te weten: 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koel-/vries combinatie en een wasmachine aansluiting.
Via de keuken bereikt u het balkon gelegen op het noordoosten welke middels separate deur toegang biedt tot de stookruimte met cv-ketel.

Ruime, lichte woonkamer met toegang tot het tweede balkon (zuidwesten) en aangrenzend de slaapkamer.

Tweede slaapkamer met eveneens zicht op het plantsoen.

De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Een sfeervol appartement;
- Gelegen nabij de hei;
- Gunstige ligging;
- Woonoppervlakte van circa 50 m2;
- Ruime woonkamer met toegang tot balkon aan de zijde van het plantsoen;
- Tweede balkon aan de straatzijde;
- Twee slaapkamers;
- Badkamer met wastafel en douche;
- Afzonderlijk toilet;
- Berging op de begane grond;
- Gemeenschappelijke tuin.