Eilandseweg 8

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
194 m2

Slaapkamers
5


€ 1.875.000,- k.k.

Heerlijk wonen direct aan de Vecht

Landelijk gelegen en toch in de nabijheid van Hilversum, Weesp en Amsterdam staat deze prachtige vrijstaande villa met rondom vrij uitzicht en letterlijk directe ligging aan de Vecht.
Het genot van de landelijke omgeving, met het dorp Nederhorst den Berg op loop- fietsafstand (2km) en Amsterdam om de hoek (ca 20/25 auto minuten) maakt de locatie uniek.
Geniet van de mooiste uitzichten vanuit het ruime huis en vanuit het ruime huis en de prachtige tuin.
Het huis heeft een woonoppervlak van 194 m2, waarvan op de begane ca 110m2 met een woonkamer/keuken van ca 72m2 en 16m2 kantoor. Op de eerste verdieping vier ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De begane grond is in 2013 onder architectuur verbouwd.
Verder heeft de naast gelegen dubbele schuur/carport ruim plek voor 3 auto’s.

Het vrije uitzicht op het water en het polderlandschap maakt de ligging uitzonderlijk en van blijvende betekenis.
De tuin met een ruim terras, gazons en zelfs wat klein fruit maakt het geheel compleet en biedt een unieke verbinding met de natuur.

Goed bereikbaar en toch ongestoord wonen.

In de omgeving liggen de Spiegelplas -bekend als zwem- en duiklocatie, de Ankeveense- en Kortenhoefs plassengebied bekend als schaats locatie en haar prachtige natuur, heel nabij.

Het nabijgelegen centrum van Nederhorst den Berg (2 km) biedt alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, basisscholen, kinderopvang en een bibliotheek. Verder zijn voetbalvelden en een tenniscomplex met binnen- en buitenbanen. Ook kun je terecht bij de nabijgelegen manege. De Spiegel- en Blijkpolderplas biedt helder water en schone strandjes. Het is een perfecte plek voor watersporten, fietsen en wandelen. Ondanks de landelijke ligging is de locatie zeer goed bereikbaar. Amsterdam en Utrecht bereik je binnen 25 minuten via de N201 en de snelwegen A2 en A27. Hilversum, Bussum en Weesp liggen op slechts 15 minuten rijden.

Indeling:
Bij binnenkomst via de ruime hal vind je een trap naar de eerste verdieping, een royaal toilet en een garderobe. De ruime woonkamer heeft een prachtige houtenvloer in visgraatmotief en grote ramen met schitterend uitzicht op de tuin, op het water en de weilanden. De luxe open keuken beschikt over een composiet aanrechtblad, greeploze kastjes met elektrische openingsondersteuning, een inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwkoffiemachine, vaatwasser, koelkast, Quooker en veel bergruimte. Naast de keuken bevindt zich een werkkamer/kantoor (of slaapkamer). In de bijkeuken vind je een tweede koelkast, combioven, spoelbak en extra bergruimte. Deze villa biedt de perfecte combinatie van rust en natuur, terwijl alle voorzieningen en steden binnen bereik zijn. Ideaal voor gezinnen die willen genieten van ruimte en een landelijke omgeving.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar drie, in grootte variërende slaapkamers, L-vormige badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet, bidet en twee wastafels. Vanuit de badkamer is de vierde slaapkamer te bereiken. Deze kamer heeft een kastenwand met daarachter een zee aan bergruimte onder de schuine kap.
Berging met opstelling c.v.-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Vanaf de overloop is de bergvliering te bereiken.

Tuin:
Het erf is omheind met passende erfafscheiding en heeft een elektrisch gestuurd toegangshekwerk. Het gehele perceel is ruim 3.100 m2

Het huis wordt omzoomd door een prachtige natuurrijke tuin. De beleving en het uitzicht is steeds schitterend, met afwisselend zicht over de Vecht en de omliggende weilanden en diverse beplantingen die het geheel op een fraaie manier aankleden. De carport /schuur ligt naast de woning, heeft voldoende ruimte voor drie personenauto’s en heeft een laadpunt voor elektrische auto. Het geheel van carport en schuur is in 2018 opgetrokken uit steen & geïsoleerd. Op het platte dak liggen maar liefst 30 zonnepanelen (2019).
Natuurlijke de elementen in deze tuin biedt ook voldoende plek voor niet alledaags belevenissen. Van egels tot salamanders, van ringslangen tot ijsvogels het heeft hier allemaal een plek en is één met de omgeving.
Daarnaast is er diverse groenblijvende beplanting aanwezig waardoor er ook in de wintermaanden genoten kan worden van een aangekleed geheel. Royaal terras waar het heerlijk toeven is in de zomermaanden.
De levende natuur is veelzijdig en heel bijzonder tot en met broedende ijsvogels die hier ook dit jaar weer een nestje hebben gevonden.

Bijzonderheden:
- Op een unieke locatie aan rivier de Vecht een prachtige vrijstaande woning;
- De woonoppervlakte bedraagt circa 194 m2;
- Lichte woonkamer met fantastisch uitzicht;
- Luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- Bijkeuken met eveneens keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur;
- Slaap-/werkkamer op de begane grond;
- Vier slaapkamers op de eerste verdieping;
- L-vormige badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet, bidet en twee wastafels;
- Ruime bergvliering;
- Schitterende tuin rondom met fenomenaal uitzicht over rivier de Vecht;
- Carport met schuur;
- Energielabel A;
- Zonnepanelen, 30 stuks (2019);
- Mogelijkheid tot aanleggen eigen boot.

Kortom een uniek object op een zeer bijzondere locatie welke u moet voelen en zien om het te ervaren!

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 1993

Liggingen: aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, aan vaarwater, landelijk gelegen



Ruimten


Aantal kamers: 6

Aantal slaapkamers: 5

Aantal verdiepingen: 2



Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
194 m2

Perceel oppervlakte
3.113 m2

Bezichtiging aanvragen