Spiegelpolder 1k

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
24 m2

Slaapkamers
1


€ 260.000,- k.k.

Eigen paradijs in de Spiegelplas

Op zoek naar een plek om heerlijk tot rust te komen? Met deze werkelijk unieke locatie in de Spiegel- en Blijkpolderplas (Natura 2000) wordt die gelegenheid geboden. Het perceel met recreatiewoning is enkel met een boot te bereiken. Het genieten begint daarom al bij het wegvaren. Bij aankomst is de rust direct voelbaar. Vanaf één van de eigen steigers het water op en genieten van de prachtige. Wie wil dat nou niet?!

Het is hier in alle rust genieten van het heldere en schone zwem- en vaarwater. Door het vele groen is er volop privacy en het ultieme vakantiegevoel!

Het knusse centrum van Nederhorst den Berg ligt nabij, waar verschillende winkels zijn voor de dagelijkse levensbehoeften, maar er zijn ook meerdere basisscholen, een bibliotheek en diverse sportfaciliteiten.
De Spiegel- en Blijkpolderplas is op fietsafstand gelegen en uitermate geschikt voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden.

Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, recreatie en natuur.
Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp zijn erg goed bereikbaar en binnen 15 minuten met de auto te bereiken. 
De perfecte ligging centraal in Nederland tussen de grote steden Amsterdam en Utrecht maar ook Hilversum zorgt er voor dat u niet ver hoeft te rijden om heerlijke weekenden én fijne, lange vakanties in eigen land te recreëren. Beter wordt het niet!

De indeling van de recreatiewoning is als volgt:

Via de deur is de woning te betreden met directe toegang tot de heerlijk lichte woonkamer met open keuken. De keuken heeft een gaskookplaat en veel bergruimte in de kastjes. De riante woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval door de vele ramen rondom. Vanaf elk plekje is er een prachtig uitzicht. Het bijzondere aan de woonkamer is dat het zitgedeelte eenvoudig omgetoverd kan worden tot slaapgedeelte. Hier is een slaapplek voor twee volwassenen.
Direct grenzend aan de woonkamer is de slaapkamer met een vast stapelbed. Hier is eveneens plek voor een mini-vaatwasser, magnetron en een vaste kastenwand. Toegang tot de toiletruimte en een deur naar buiten.

In de tuin staat een bijgebouw met doucheruimte en aan de andere zijde bergruimte met geiser.

Ook nog een praktische bergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld surfplanken of SUP.

TUIN
Rondom de recreatiewoning zijn meerdere plekken alwaar genoten kan worden van de zon of juist van de schaduw.
Niets is er fijner dan op warme dagen heerlijk te kunnen afkoelen in het heldere water van de Spiegel- en Blijkpolderplas. En wil je echt ontspanning, pak dan na een drukke dag de boot en ga een rondje over de plas. De fijne tuin heeft veel bomen, beplanting en een groot gazon. Een heerlijke plek om kinderen te laten spelen maar ook om te genieten van een zomerse barbecue met familie en vrienden.

Net zo enthousiast als wij over deze bijzondere plek? Laat je verrassen en plan een bezichtiging in, wij varen je er met de boot naar toe. Dat deze recreatiewoning bij uitstek geschikt is voor water- en natuurliefhebbers mag voor zich spreken.

Bijzonderheden:
- Een uniek gelegen recreatiewoning op een gedeelte van een eiland in de Spiegelplas;
- Beschutte tuin met veel privacy;
- Perceeloppervlakte 426 m2;
- Woonoppervlakte van circa 24 m2;
- Ruime woonkamer met keuken en slaapmogelijkheid;
- Eén afzonderlijke slaapkamer;
- Toiletruimte;
- Afzonderlijke berging met doucheruimte;
- Voorzien van water en elektra, aangesloten op het riool. Gas op de tank;
- Het is hier heerlijk recreëren zoals dat zou moeten zijn!

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 1972

Liggingen: aan water, vrij uitzicht, aan vaarwater

Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 2 m2Ruimten


Aantal kamers: 2

Aantal slaapkamers: 1

Aantal verdiepingen: 1Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
24 m2

Perceel oppervlakte
426 m2

Bezichtiging aanvragen