Overmeerseweg 91

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bouwjaar
1935
Perceel oppervlakte
377 m2
Aantal kamers
3
Koopprijs
Prijs op aanvraag

Heerlijk wonen aan de rivier de Vecht net buiten Amsterdam. Laat je verrassen!

Zeer royale vrijstaande luxe villa gelegen aan een rustige weg met vrij uitzicht over de Vecht. En dat uitzicht verveelt nooit! Of het zomer of winter is, er is altijd iets te zien en/of beleven. Heerlijk in de woonkamer bij de houtkachel onder het genot van een lekkere versnapering.

Deze woning (met airconditioning) is in de jaren '30 gebouwd en door de huidige eigenaren in de loop de jaren onder architectuur verbouwd.

De riante, op maat gemaakte keuken door Keukenleven, voorzien van apparatuur in het hoogste marktsegment, leent zich voor het bereiden van uiteenlopende diners en/of borrelmomenten maar ook de serre is een genot.
De tuin, met veel privacy, is onder architectuur aangelegd; de diverse terrassen, onder andere van Belgisch hardsteen met verlichting, het beregeningssysteem en de waterpartij maken het geheel zeer bijzonder.

En niet te vergeten de voormalige garage welke nu dienst doet als sfeervol kantoor. Multifunctioneel, voorzien van airconditioning, veel daglichttoetreding en bergruimte.
Direct grenzend aan het kantoor is de eerste berging in gebruik als wasruimte met opstelling voor wasmachine. De tweede berging is in gebruik als fietsenschuur en de derde als hobbyruimte met verwarming.

De gehele benedenverdieping is voorzien van een gietvloer deels met vloerverwarming. Het stucwerk is strak en de afwerking hoogwaardig.

Op de eerste verdieping zijn thans twee ruime slaapkamers en voorzien van op maat gemaakte kledingkasten uitgevoerd van kenmerkende dertiger jaren detaillering. De slaapkamer aan de voorzijde heeft net zoals bij de woonkamer een schitterend uitzicht over rivier de Vecht. De slaapkamer aan de achterzijde (airconditioning) heeft de beschikking over het riante dakterras.

Royale badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad en toilet.
Boven de badkamer is de vliering met opstelling c.v.-installatie.

En als kers op de taart kan de boot direct voor de deur aan de steiger worden aangelegd (het schip, een varend monument staat eveneens te koop).
Op de steiger is een zwemtrap bevestigd om heerlijk een duik te nemen, rivier de Vecht heeft uitstekend zwemwater.

Zo dicht bij Amsterdam en het Gooi en zo in een oase van rust aan rivier de Vecht en op steenworp afstand van de Spiegel- en Blijkpolderplas met de prachtige natuur.

Nederhorst den Berg heeft een klein en gezellig centrum en behoort tot de gemeente Wijdemeren waar onder andere ook Loosdrecht onder valt. De gemeente ligt ingesloten tussen de gemeenten Amsterdam, Stichtse Vecht en Hilversum. Hilversum, Bussum en Weesp zijn met 10 à 15 minuten te bereiken. Amsterdam is met 20 à 25 minuten met de auto te bereiken. Met de boot vaar je vanuit je eigen huis via de Vecht naar Weesp, Muiden en/of Amsterdam of de andere kant op naar Loosdrecht, Breukelen en/of Utrecht. De Spiegel- en Blijkpolderplas hoeft niet verlaten te worden binnen een paar minuten dobber je op het midden van de plas of zijn de strandjes of eilandjes te bereiken.

Kortom: een royale vrijstaande villa om heerlijk te wonen en te genieten. Zeer geschikt voor kantoor/praktijk aan huis of gezin met au-pair. Maar natuurlijk ook voor de liefhebber die heerlijk aan het water wil wonen. Wacht niet en neem contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. Wij maken graag tijd voor u vrij.

In de buurt

 • Hilversum
  Oude Enghweg 22
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C53&C54
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 27
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 42
 • Nederhorst den Berg
  Lange Wetering 40
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C198
 • Nederhorst den Berg
  Platanenlaan 82
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C197
 • Amsterdam
  Jan Zijvertszstraat 3II
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C001
 • Ankeveen
  Joseph Lokinlaan 12
 • Nederhorst den Berg
  Veenderij 68
 • Nederhorst den Berg
  De Biezen 5
 • Nederhorst den Berg
  Jan Steenhof 8
 • Nederhorst den Berg
  Dwarsweg 24