Middenweg 42

Nederhorst den Berg

Verkocht

Bouwjaar
1973
Perceel oppervlakte
18.920 m2
Aantal kamers
7
Koopprijs
€ 750.000,- k.k.

LET OP: VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER IN. U KUNT WEL UW CONTACTGEGEVENS PER EMAIL AAN ONS VERZENDEN VOOR EEN PLEK OP DE RESERVELIJST.

Karakteristieke vrijstaande woning (agrarische bestemming, met functieaanduiding Kas) gelegen in de Horstermeerpolder, op korte afstand van het dorp Nederhorst den Berg met alle voorzieningen.

Het geheel is gelegen op een perceel van bijna 19.000 m2. Een heerlijke plek om, ná de omzetting naar Wonen, te genieten van het buitenleven.

Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming Agrarisch met functieaanduiding Kas, dit houdt in dat het perceel met deze bestemming alleen voor agrarische doeleinden gebruikt mag worden. Het omzetten van de bestemming naar Wonen is mogelijk doch komt een dergelijke omzetting voor rekening en risico van koper.

De huidige vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van circa 176 m2. Verder maakt de gedeeltelijke dubbele breedte (40 meter) van de kavel deze locatie uniek.

Thans beschikt de woning over een woonkamer met een open keuken, bijkeuken en een kantoor. Op de verdieping zijn vier slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De masterbedroom beschikt eveneens over een afzonderlijke douche. Enorm veel bergruimte.

Gelegen aan de Middenweg, in de Horstermeer, een buitengebied van het dorp Nederhorst den Berg, dat slechts op enkele minuten ligt. Het dorp zelf beschikt onder meer over winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, basisscholen, een bibliotheek en diverse sportfaciliteiten. Ten oosten van het dorp ligt de Spiegelplas; uitermate geschikte voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden. Rond de plas zijn fiets-, wandelpaden en een ruiterpad. Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van sport, recreatie en natuur.

Ook de ligging is gunstig; Hilversum, Bussum en Weesp zijn goed bereikbaar en liggen op circa 15 minuten met de auto. Amsterdam en Utrecht zijn eveneens goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de Rijksweg A2 en A27.

Indeling:
Via eigen brug/oprit is de woning te bereiken.

De hoofdentree is aan de rechterzijde van de woning.
Hal met toilet, bergruimte, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.

Ruime en lichte L-vormige woonkamer met open keuken aan de achterzijde. De bijkeuken beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger. Achter de bijkeuken is een ruime kantoorruimte met heerlijk uitzicht over de achtertuin.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de eerste drie slaapkamers. De grote badkamer heeft een ligbad, wastafel en een toilet.
Aan het eind van de overloop is toegang tot de vierde royale slaapkamer met wastafel en een eigen doucheruimte. Ook is hier enorm veel ruimte voor het opbergen van spullen.

De tweede verdieping is te bereiken door middel van een vlizotrap. Op deze verdieping is de opstelling voor de c.v.-installatie.

Tuin:
Grote tuin rondom met aan de achterzijde een enorm weiland.

Bijzonderheden:
- Een vrijstaande woning op een perceel van bijna 19.000 m2;
- Huidige bestemming: Agrarisch met functieaanduiding Kas;
- Het huidige woonoppervlak bedraagt circa 176 m2;
- Ruime en lichte woonkamer met open keuken;
- Er zijn vier slaapkamers op de eerste verdieping;
- Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet bewonersclausule van toepassing.

In de buurt

 • Hilversum
  Oude Enghweg 22
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C53&C54
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 27
 • Nederhorst den Berg
  Lange Wetering 40
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C198
 • Nederhorst den Berg
  Platanenlaan 82
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C197
 • Amsterdam
  Jan Zijvertszstraat 3II
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C001
 • Ankeveen
  Joseph Lokinlaan 12
 • Nederhorst den Berg
  Veenderij 68
 • Nederhorst den Berg
  De Biezen 5
 • Nederhorst den Berg
  Overmeerseweg 91
 • Nederhorst den Berg
  Jan Steenhof 8
 • Nederhorst den Berg
  Dwarsweg 24

Plattegronden