De Biezen 22

Nederhorst den Berg

Verkocht onder voorbehoud

Bouwjaar
1991
Perceel oppervlakte
728 m2
Aantal kamers
6
Koopprijs
€ 1.150.000,- k.k.

Magistraal wonen nabij Amsterdam?

In het dorp Nederhorst den Berg gelegen aan natuurgebied verkopen wij deze adembenemende villa aan de Biezen. De villa is onder architectuur gebouwd, heeft een vrij uitzicht over de plas, een netto bewoonbaar oppervlak van 225 m2 woonruimte en is in een perfecte staat van onderhoud. Er zijn maar liefst 6 ruime kamers waarvan vier slaapkamers. De tuin die rondom de villa ligt, grenst aan het natuurgebied van de Spiegel- en Blijkpolderplas en is onder architectuur aangelegd. Welk seizoen het ook is: deze prachtlocatie is absoluut een bezichtiging waard!

Begane grond:
Via de voordeur onder de carport is de hal te bereiken. Aan de linkerzijde is de garderobe en de uitgebreide meterkast. Aan de rechterzijde de trapopgang naar de eerste verdieping alsmede het toilet.

Vanuit hal is de royale L-vormige woonkamer te bereiken met een prachtige gashaard met afstandsbediening en thermostaat. Door de vele ramen rondom is het een aangename, sfeervolle en lichte woonkamer met prachtige kwaliteit frans eiken parket (brede stroken). Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de fantastisch aangelegde achtertuin.
Het overhangende balkon houdt een flinke strook droog waar ruimte is voor bijvoorbeeld een barbeque en waaronder men droog kan genieten van het eerste kopje koffie en de vogels kan bewonderen.

Aan de achterzijde is eveneens de moderne woonkeuken. In de woonkeuken herbergt een zespitsfornuis, twee ovens inclusief magnetron, twee bordenwarmers, een stoomoven, een wijnklimaatkast, een koelkast, een quookerkraan, een vaatwasser en een spoeleiland. De meeste apparatuur is van Miele.

De vloer is voorzien van een natuurstenenvloer met vloerverwarming.

In de woonkeuken is een dubbele openslaande deur naar de tuin en een deur naar de ruime bijkeuken, met opstelling voor de wasmachine/droger maar ook ruim voldoende plaats voor een tweede garderobe, een extra douche of bergruimte. Hier eveneens een deur naar de achtertuin alsmede een inpandige toegang naar de garage. Bij alle naar de tuin gerichte deuren zijn prachtige schuifdeur horren geplaatst.

De garage is momenteel in gebruik als extra bergruimte maar biedt natuurlijk de mogelijkheid voor het parkeren van een personenauto. Verder is deze ruimte voorzien van elektra, water en verwarming.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruim bemeten slaapkamers die niet gehorig zijn.
De royale masterbedroom aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon over de hele breedte van de villa en heeft een adembenemend uitzicht over de plas, waar de zon in het oosten opkomt.
Aan de voorzijde van de woning zijn nog eens twee in grootte variërende (slaap-)kamers.
De luxe badkamer heeft een dubbele wastafel, een meerpersoons inloopdouche en een toilet.
Dan is er een grote open ruimte die nu dienst doet als werkkamer maar hier kan zeker de vierde slaapkamer gemaakt worden.

Tweede verdieping:
Riante voorzolder met onbegrensd uitzicht over de natuur en het water, waar zeker nóg een slaap-/werkkamer van gemaakt kan worden. Hier is stevens de opstelling van de c.v.-installatie (hoogrendement) en de mechanische ventilatie, maar ook een zee aan bergruimte onder de knieschotten en aan de straatzijde nog een zeer ruime slaapkamer met wastafel.

Tuin:
De prachtig aangelegde tuin is een oase van bomen en bloemen. Door het ontwerp is hier ook heel veel privacy en rust. Er zijn terrassen waar de hele dag zon op schijnt, verlichting, buitenstopcontacten rondom, bewatering en afwatering.
Schuur voor het opbergen van de tuingereedschap en een waterpomp voor bewatering van de tuin. Deze werkt ook automatisch en is op afstand bedienbaar via een app. Aan de slootkant is een steigertje waardoor men rondom de beukenhaag kan lopen voor onderhoud. De tuin kan goed worden afgesloten. Camerabewaking en een alarminstallatie welke verschillende opties heeft (compartimenten). Parkeren voor twee auto's mogelijk op de oprit, die ten dele overdekte is en voor de deur gratis parkeerplaatsen van het woonerf.

De verkoper behoudt zich altijd het recht van gunning voor.

In de buurt

 • Hilversum
  Oude Enghweg 22
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 100
 • Nederhorst den Berg
  Dammerweg 44
 • Ankeveen
  Mr.J.C.Buhrmannlaan 8
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C57&C58
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 62
 • Nederhorst den Berg
  Eilandseweg 32C53&C54
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 27
 • Nederhorst den Berg
  Johannes Bosboomlaan 13
 • Nederhorst den Berg
  Fazantelaan 14
 • Nederhorst den Berg
  Lange Wetering 1
 • Nederhorst den Berg
  Veenderij 67
 • Nederhorst den Berg
  Middenweg 42