Middenweg 36a

Nederhorst den Berg

Beschikbaar

Bekijk de foto's Bekijk de indeling

Woonoppervlak
139 m2

Slaapkamers
4


€ 2.500,- per maand

Een vrijstaande woning met garage gelegen aan de Middenweg 36-a in Nederhorst den Berg.

De woning heeft een ruime woonkamer, open keuken, bijkeuken, slaap-/werkkamer op de begane grond, op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer.

Gelegen aan de Middenweg, in de Horstermeerpolder, een buitengebied van het dorp Nederhorst den Berg, dat slechts op enkele minuten ligt. Het dorp zelf beschikt onder meer over winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, basisscholen, een bibliotheek en diverse sportfaciliteiten. Ten oosten van het dorp ligt de Spiegelplas; uitermate geschikte voor vele watersporten en recreatiemogelijkheden. Rond de plas zijn fiets-, wandelpaden en een ruiterpad. Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van sport, recreatie en natuur.

Ook de ligging is gunstig; Hilversum, Bussum en Weesp zijn goed bereikbaar en liggen op circa 15 minuten met de auto. Amsterdam en Utrecht zijn eveneens goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de Rijksweg A2 en A27.

Indeling:
Gemeenschappelijke toegangsbrug tot het deelperceel, fraaie voortuin, ruime parkeergelegenheid voor meerdere personenauto's op eigen terrein aan de achterzijde van de woning.

Entree, ruime hal met toegang tot het toilet, werk-/slaapkamer, woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
Zeer royale L-vormige woonkamer met open keuken aan de achterzijde. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, boiler, koekast en een oven.
Deur naar de bijkeuken. De bijkeuken heeft een grote bergkast en aansluitingen voor wasmachine/droger alsmede een toegangsdeur op het zuiden gelegen achtertuin met garage, parkeerplaatsen en geitenweide.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde de grootste is met een vaste kastenwand.
Royale badkamer met wastafel, ligbad, douche en toilet. Bergkast met opstelling c.v.-installatie.

Vlizotrap naar bergvliering.

Bijzonderheden:
- Het betreft een unieke vrijstaande woning gelegen aan de Middenweg;
- Het woonoppervlak bedraagt circa 139 m2;
- Ruime woonkamer met veel raampartijen;
- Open keuken met 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser, oven en een koelkast;
- Op de begane grond is een werk-/slaapkamer;
- Drie in grootte variërende slaapkamers op de eerste verdieping;
- Badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet;
- Zolder bereikbaar via vlizotrap;
- Garage van circa 17 m2;
- Voldoende parkeergelegenheid eigen terrein;
- Energielabel B;
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd.

Huurcondities:
Huurder dient zelf de tuin, de sloot en de geitenweide te onderhouden.
Het achtergelegen terrein met loods behoort NIET tot het gehuurde en is aan derden verhuurd. Deze huurders maken eveneens gebruik van de gemeenschappelijke toegangsbrug.

De huurprijs is exclusief ge- en verbruikslasten en tuinonderhoud en glasbewassing. Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur. Creditcheck door makelaar. Voorbehoud gunning eigenaar. Oplevering in overleg.

U dient als huurder de navolgende bescheiden aan te leveren:
– Kopie identiteitsbewijs;
– Drie recente salarisstroken/jaarcijfers;
– Recente ondertekende werkgeversverklaring (indien van toepassing);
– Bankafschriften met de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken;
– Recente ondertekende verhuurdersverklaring (indien van toepassing);
– Bankafschriften met de afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (indien van toepassing).

Deze informatie is door ARENS MAKELAARS met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ARENS MAKELAARS de makelaar van verhuurder. Wij adviseren u een NVM-makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het proces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Object


Type: vrijstaande woning

Bouwjaar: 1999Ruimten


Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 4

Aantal verdiepingen: 3Metrage


Gebruiksoppervlakte woonfunctie
139 m2

Perceel oppervlakte
1.055 m2

Bezichtiging aanvragen